Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abidin Temizer Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü'ne FEDEK konusunda bilgi alışverişinde bulundu

Yayın Tarihi | 01 August 2024, Thursday

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abidin Temizer, 24-25 Temmuz 2024 tarihlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü'ne FEDEK konusunda bilgi alışverişi için ziyarette bulundu. FEDEK konusunda yapilan ziyarette, OMU Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakultesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Serbestoğlu, Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıza Karagöz, bölüm  öğretim üyeleri ve Fedek Komsyon Üyeleri Prof. Dr. Mucize Ünlü, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Kara ve Arş. Gör. Arzun Dündar  katıldı. Toplantıda  FEDEK kriterleri, süreç, komisyonların aktif kullanımı gibi konular üzerinde duruldu.