İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenci konferansları

Yayın Tarihi | 01 August 2024, Thursday

İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenci konferansları

Fakültemiz İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı son sınıf öğrencilerinden Emirhan Bilge, Serpil Demir, Kadir Eren Özgün, Tuğba İn ve Doğaç Kaynak Pamukkale Üniversitesi tarafından bu yıl 7. düzenlenen ‘PACES’23’ konferansına katılarak sunum gerçekleştirdi. Emirhan Bilge ve Serpil Demir ayrıca Ege Üniversitesi tarafından ‘INTERNATIONAL UNDERGRADUATE SYMPOSIUM’ adı altında 12. düzenlenen öğrenci konferansına; Doğaç Kaynak ise Bilkent Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Acts of Literary Creation’ lisans konferansına sunumla katılarak üniversitemizi temsil etti. Anabilim Dalı 3. sınıf öğrencilerinden Ziynet Esin Gençoğlu ve Özge Yavaş, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin düzenlediği ‘2nd Student Conference on Literatures in English’ konferansına katılarak sunum yaptı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

03.07.2024